Постинг
09.09.2014 13:51 -
Прочута рецепта за лекарство за сърце, отпреди 800 години! Всяко домакинство трябва да я има!
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 17379 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 09.09.2014 13:52
Прочетен: 17379 Коментари: 4 Гласове:
67
Последна промяна: 09.09.2014 13:52
Създателят на тази прочута рецепта е монахинята Хилдегард фон Бинген, която живяла преди 800 години. По-късно, с тази рецепта за сърдечни проблеми се запознават известни лекари, препоръчвайки я на множество пациенти. Монахинята посъветвала, че всяко домакинство трябва да има тази рецепта, която постига необикновени успехи. Същата рецепта обяснява прочутата билкарка Мария Требен , авторка на книгата "Здраве от Божията аптека". Това естествено лекарство за сърце , се оказало успешно при сърдечни слабости и истински сърдечни заболявания. Използва се, когато почувствате сърдечни проблеми когато ви "реже" сърцето, треперене, прескачане, след стрес. Необходими продукти: 10 пресни стъбла магданоз (без корен) литър домашна черно или бяло вино две лъжици винен оцет 300 г. натурален пчелен мед Начин на приготвяне: Десетте пресни стъбла магданоз заедно с листата ги поставете в литър чист естествено вино и добавете 1-2 супени лъжици чист винен оцет. Варете 10 минути на слаб огън. След добавяне на 300 грама мед, се оставя леко да се вари още 4 минути. Сместа още гореща поставете в бутилка, което е много добре измита. Хубаво я затворете. Течността не е вредна и може свободно да се пие. Начин на употреба: Напитката се използва ежедневно, по една супена лъжица до прекратяване на трудностите. За по-големи проблеми със сърцето , е необходимо да се използва по-дълъг период от време.
Вълнообразно
Следващ постинг
Предишен постинг
Това горе-долу е рецепта за балсамов оцет. А той наистина е полезен.
цитирайХубаво на на мен пчелар специалист ми е казвал челният мед не трябва да се нагрява над 45 градуса, защото си губи свойствата. Не знам колко е полезен след това.
цитирайТой, меда след нагряване над тези градуси не само губи качества, а и се превръща в отрова за организма на Човек. Може би в статията се има в предвид сместа да се охлади и после следва добавяне на меда.
цитираймагданозът е познат у нас от 1925 година, не е възможно да го познават преди тази дата!
Магданозът "пристига" у нас от Америка през 1925 г. Търговското му наименование е P. crispum -Магданоз / Petroselinum crispum/ Дължи употребата си като освежител на дъха и до голяма степен вкусовите си качества на високата концентрация на хлорофил. Съдържа гликозида анин.
цитирайМагданозът "пристига" у нас от Америка през 1925 г. Търговското му наименование е P. crispum -Магданоз / Petroselinum crispum/ Дължи употребата си като освежител на дъха и до голяма степен вкусовите си качества на високата концентрация на хлорофил. Съдържа гликозида анин.
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.