Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2015 15:05 - Матрицата на Земята може да е още по-зловеща (видео)
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 5126 Коментари: 2 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Въпреки факта, че във филмите и в научните среди често се изказват опасения, че човечеството е заплашено от изкуствения интелект, който може да трансформира нашето общество в матрица, обслужваща обществото на интелигентните машини, нещата могат да бъдат много по-различни и по-зловещи.

Може би матрицата отдавна съществува, само че батериите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас не от някакви разумни съзнателни роботи, а от извънземни.

В новия документален проект на Игор Прокопенко “Роби на извънземните” се разглежда хипотезата, че нашата цивилизация дори не е превзета от извънземни за създаване на енергийна матрица за собствените нужди на извънземните, а просто е изкуствено създадена. Създадена именно такава, каквато е необходима на по-напредналите във всички отношения извънземни. Тези извънземни от други галактики очевидно просто са открили нашата планета, която е много добре пригодена за техните генетични експерименти, което им е позволило да се създадат агресивна и постоянно небалансирана цивилизация от роби.

Защо такава несъвършена, пита авторът на документалния филм? И отговаря на този въпрос: за да се държи всеки човек (всяка батерия) в състояние, в което най-лесно се отнема неговата енергия. Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания – не са нищо друго освен огромно излъчване на енергия навън, която се събира от извънземните, които се хранят с нея, както ние ядем месо, зеленчуци, плодове и зърнени култури.

На практика, казват авторите на проекта, ние за извънземните сме говеда, отглеждани за “клане”. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че никой не ни води в кланицата, всичко е относително. За огромно излъчване на енергия са необходими огромни трагедии като войни, революции, страдания заради природни бедствия или космически катастрофи. Човечеството постоянно се държи в такава ситуация, в която хората се убиват сами себе си.

Въпреки, че в този документален проект, наречен “Роби на извънземните”, авторите явно не са се осмелили да наричат нещата с истинските им имена, опитвайки се по някакъв начин да изгладят неприятното впечатление от истината, представена пред зрителите на този филм. В действителност най-точното име на филма би било “Добитък за извънземните.” Или по-познатото за нас – “Матрица : батерии за извънземните.”

Но се смята, че първото име по-точно отразява истинското състояние на нещата, тъй като батериите се пазят и дори подобряват, а добитъкът просто се коли и безмилостно се разфасова (в нашия случай- безмилостно организиране на войни, революции и други средства за масово страдание и унищожаване на хора).

И така : В матрица ли сме или все пак в кланица? ..



http://bg.checkonline4you.com/matritsata-na-zemyata-mozhe-da-e-oshte-po-zloveshta-video/




Гласувай:
47



1. anin - Не е приятно,
15.06.2015 16:09
Не звучи добре, ама като си помисля аналогично ние как ползваме животните, може и да има нещо верно....
цитирай
2. deusson - Русия пак е извън фаза?!
16.06.2015 16:46
Русия пак е извън фаза?! Следя филмите на Игор Прокопенко, точно за да пробия зад завесата от невидимата страна на Земята. Руснаците са напуснали планетата или са под похлупак?!
Смятах да използвам този филм при следващата си публикация, но намирайки го тук съм приятно изненадан.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031