Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2015 14:26 - Как Флуорът Ви Убива и Кой Има Полза от Това? част-1
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 5975 Коментари: 1 Гласове:
57

Последна промяна: 07.02.2015 14:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Флуорът Във Водата И Пастите За Зъби – Тровят Ли Ни Узаконено?

Флуорът – (за справка) – Той е по-отровен от оловото и малко по-слаб от арсеника.

 

Проучванията на учени от различни страни показват, че прилагането на флуориди води донамаляване на интелигентността и потискане волята на човека. При бебета и деца нарушенията са в развитието на мозъка, увреждане на моторната функция, способността за обучение, спадане коефициентът на интелигентност.

У нас в България няма нито една лицензирана лаборатория, която да изследва количеството на флуор във водата и хранителните продукти.

 

 

Флуорът – Каква Е Голямата Ядрена и Зъбна Измама?

 

image

 

Колко често миете зъбите си дневно – един или два пъти? А колко често сте се замисляли какво съдържат зъбните пасти, които ползвате ден след ден, месец след месец, година след година? Навярно никога. Иначе щяхте да престанете да се миете с тях и да преминете към други технологии и методи.

Все повече учените твърдят, че една от най-големите измами  спрямо човечеството е флуоризирането – зъбните пасти, водата, наситена с флуорид (Fluoride). Мислим, че обогатяваме зъбния емайл с флуор, че запазваме нашите зъби здрави и красиви. Но ситуацията е обратната – става дума за измама.

Концерните отдавна стигнаха до извода, че най-добрия начин да се избавят от вредните промишлени производства е да ги продават на хората, които ще потребяват тези гадости. Едно от най-опасните глобални престъпления от този род е флуоризирането на водата и зъбните пасти на Запад.

Токсичните флуориди започнаха да се трупат в огромни количества при производството на атомните бомби в САЩ в рамките на “Проекта Манхатън”. В щата Ню Джърси на сметищата на концерна Дюпон се събираха планини от токсични флуориди, които се размиваха от дъждовете и попадаха в почвата.

Растителността умря, както и всички домашни животни в района. Жителите започнаха срещу Дюпон съдебни дела. Тогава концерна нае юристи и лекари със задачата да намерят на флуора някакво “лечебно приложение”. В резултат се появи изсмуканата от техните пръсти фалшива теория, че флуорът укрепва зъбите. Концернът Дюпон излезе сух от съдебния иск и получи идеална възможност да се избави от токсичните отпадъци, продавайки ги за вътрешно потребление на американците.

imageДнес не само те, но и хиляди хора по земята пият с водата и ядат със зъбните пасти натриев флуорид, който досега не е предпазил зъбите на нито един човек.

Единствента полза имаше “Дюпон”, който оттогава продава своите токсични отпадъци на цената на златото и чисти своите токсични сметища като ги прекарва през  организмите на милиарди хора по света.

Повечето станции за флуоризиране на водата използват алуминиеви флуориди. Алуминият е вреден за живия организъм. Той е отровен за бъбреците и практически не се извежда от организма, а се натрупва в човешкия мозък и предизвиква болестта на Алцхаймер, или по-просто казано преждевременен старчески маразъм.

Флуоридът изпит с водата или от зъбната паста, бързо се поема от човешкия организъм и и се концентрира предимно в местата на натрупване на калция, тоест в костите и зъбите. Даже само 20-30 мг флуор дневно нарушава обмена на калция и в резултат  костите стават крехки и чупливи.

В началото на 80-те години беше открито, че флуорът стимулира ръста на костите, но предизвиква костно деформации. Бяха публикувани данни, че става дума и за  канцерогени. Една от лабораториите в САЩ  през 1988 г. публикува изследвания, от които се виждаше, че флуоридите превръщат нормалните клетки в ракови.

Изследванията на фирмата Procter & Gambel, показаха че флуора в питейната вода предизвиква генетични увреждания.  В тъканите на човека флуорът предизвиква хромозомни аберации, от които само в САЩ умират 50,000 души годишно. Освен това беше доказана и връзката между флуора и преждевременното остаряване на организма, разрушението на колагена , тоест на съединителната тъкан,  на имунната сиситема и на генетиката и т.н.

 

 

 

Защо Започнаха Да Добавят Флуор Във Водата И Зъбните Пасти?

 

Както обикновено става дума за огромни пари. В течение на десетилетие огромни рекламни кампании пропагандираха “ползата“ от флуорирането. Учените, които предупреждаваха, че това е лъжа, бяха уволнявани. И едва неотдавна някои от тях успяха да пробият информационната блокада и да публикуват резултатите от изследванията за вредата от натриевия флуорид и даже в стандартните дози.

 

Не е трудно да се досетим, че зъбните пасти, които най-широко са рекламирани, имат най-голямо съдържание на флуор. Какво да се прави? Най-простия отговор е, че даже при най-малко подозреие, че флуоридите са вредни, не трябва да се използват.

Можете да се вслушате в съветите на стоматолозите за безфлуорна профилактика на кариеса. Колкото по-малко захар се съдържа в храната, която ядем, толкова по-малко  време тя ще остава в устата и толкова по-малки ще  са количествата киселина, която изработват бактериите.

  • По-добре е да се използва не бяла захар, а фруктоза. Най-добре е захарта да се използва само от цели плодове, орехи, сухи плодове и т.н. Избягвайте и генетически модифицирания подсладител аспартам. Той е по-вреден и от захарта.
  • След приемане на богата на захар храна, почистете зъбите си с четка и конец или изплакнете устата. Вредно е да използвате сладки напитки в течение на дълго време. Ако се налага да пиете сладка вода, наприимер с мед, слет това колкото се може по-бързо почистете зъбите.
  • Препоръчва се да се чистят зъбите с конец и четка, но без флуоризирани пасти, след всяка храна. При избора на паста търсете онези, които не съдържат флуор. По-добре е пастата с прополис или масло от чаено дърво.

Страните, които спряха или направо забраниха флуоризирането на водата са Австрия, Белгия, Китай, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Индия, Израел, Япония, Люксембург, Северна Ирландия, Норвегия, Шотландия и Швеция.

 

 

 

Причиняват Ли Флуоридите Увреждания На Мозъка И Спад На Интелигентността?

 

imageПредозират Ли Ни С Флуор, За Да Бъдем Послушни?

Флуорът Блокира Дейността На Епифизата Ви – (Третото Око, Органа На Интуицията)

Веществата, които въздействат на епифизта се съдържат в много продукти – в храната и напитките, но най-вече в пастата за зъби. Тъй като чистим зъбите си вечер, тези вредни вещества остават в тялото ни и ни тровят през нощта.

Става дума за флуора. Някои ще възразят, че той е полезен за зъбите, но той според учени не влияе върху зъбите, но се използва специално като блокатор на епифизата. Той е изцяло токсичен.

В книгата си “И-науки – Рептилията в Мен” румънската писателка Ариана Хава разказва една езотерична  легенда, според която  масовото отравяне с флуор е насочено срещу хората, родени след 1960 г. Легендата разказва, че по това време кармата на Земята започнала да се очиства и по-развитите души  можели да се въплътят в децата, родени след тази година.

Тези души  били при нас и преди това, но в периода 1960-1996 г. е бил пикът на посещенията им. Тези души  могат да развият своите паранормални способности; но според легендата тези души били огромна заплаха за анунаките, тъй като възвишените  души можели да свалят маските им и да покажат истинското им лице.

Анунаките направили изследвания и стигнали до извода, че най-доброто средство да бъдат унищожени тези възвишени души е да гълтат всеки ден определени вещества. Тъй като не можели да накарат всички хора да гълтат таблетки, решили да отровят храната, която хората ядат всеки ден.

  • Не е сигурно какви реални корени има тази легенда, но ние сме свидетели как всеки ден ни тровят с отровни храни. Всяка година съдържанието на тези отрови в храните се увеличава.

 

До 1990 г. никой не е провеждал изследване за влиянието на флуора върху епифизата, малката жлеза, разположена между двете мозъчни полукълба. Тя регулира отделянето на мелатонина – хормон, който помага да се регулира половата зрелост и защитава тялото от вредните ефекти, които свободните радикали оказват на мозъка.

Един от инициаторите за това изследване е д-р Дженифър Лук от университета Surrey в Англия. Тя доказва, че епифизата първа попада под ударите на флуора.

Според изследването излишъкът от флуор в епифизата води до сериозни дисфункции, провокира ранно полово съзряване и намалява способността на организма да се бори със свободните радикали. Според това изследване флуорът може да провокира генетична промяна в плода по време на бременността и увеличава риска от рак. Много изследвния показват, че флуорът може да предизвика костен рак.

Най-лошото е, че на този факт никой не обръща внимание. Помислете си какво ще стане с индустрията, ако се появят резултати от изследвания, че той е токсичен?

 

  • На енергийно ниво Епифизата отговаря за адаптацията на тялото към новите вибрационни параметри на земята.

 

Много производители флуорират водата, за да попълнят недостига му в нашия организъм. Но напоследък учени твърдят, че излишъкът от флуора е много по-опасен от недостига му. Флуорът е елемент от вулканичен произход; в организма на животните и човека се съдържа в зъбната и костната тъкан.

Масовата реклама внушава, че недостигът на флуор е заплаха за организма, основно за зъбите. В питейната вода постоянно се добавя флуор за профилактика на кариеса. Бяха необходими много години, за да стане ясно, че добавянето на флуор в храната Не предпзва от карис; основната причина за кариеса е неправилното хранене.

Неконтролираната употреба на флуор не ликвидира проблема с кариеса, но е опасност за здравето, тъй като той разрушава катализата – групата ферменти, които защитават организма от вредното въздействие на свободните радикали. Свободните радикали разрушават клетките, заплашват целостта на ДНК и предизвикват мутации във възпроизводството на клетките. Верижната реакция от клетъчни мутации може да предизвика образуването на ракови тумори.

Научни изследвания доказаха, че съществува връзка между синдрома на Даун и флуорирането на водата, тъй като някои ферменти на мозъка са чувствителни към инхибиращото въздействие на излишъка от флуор. Бременните жени са най-застрашени, защото излишъкът от флуор от питейната вода прониква в кръвта на майката, а оттам – в кръвта на зародиша.

Флуорирането на водата се извършва с добавянето на натриев флуорид, който е много токсичен за организма. Но тази процедура е още много разпространена в света. Всеки от нас трябва сам да се предпази от вредното влияние на флуора.

 

image

 

Първо се информирайте дали вашата питейна вода е флуорирана. Ако е положителен отговорът, избягвайте:

  • Приготвянето на храна в алуминиеви съдове, тъй като флуорът се свързва с алуминия и образува опасно съединение с него.
  • Приготвянето на чай с вода от чешмата, тъй като чаят съдържа високи нива на флуор.
  • Не пийте сода, кока-кола и други напитки в метални кути или дори в бутилки, ако няма надпис «не съдържа флуор».
  • Не приготвяйте детска храна с вода от чешмата.
  • Бременните жени да не пият вода  от крана.
  • Не поливайте плодовете и зеленчуците, които отглеждате, с вода от крана. Тъй като тя съдържа натриев флуорид, той се натрупва в почвата и съответно минава в плодовете и зеленчуците.

 

Флуорираната Вода Е Противопоказна При Следните Заболявния:

  1. Диабет
  2. Нарушена Функция На Щитовидната Жлеза
  3. Артрит
  4. Бъбречни Заболявания
  5. Сърдечни Заболявания
  6. Болести На Пикочния Мехур И Пикочно-Половата Система
  7. Чупливост На Костите И Остеопороза
  8. Аллергии
  9. Хормонални Нарушения
  10. Нервни Заболявания
 



Гласувай:
57



1. kunkata - кошмар
08.02.2015 23:40
кошмар
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 414302
Постинги: 53
Коментари: 169
Гласове: 4293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031