Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2014 19:14 - ЕБОЛА! Поредната лъжа на Бялата мафия!
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 12470 Коментари: 12 Гласове:
61

Последна промяна: 22.10.2014 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
ОТ ГАНА:
Болест “Ебола” не съществува и единствените хора, които са придобили болестни симптоми, са само тези, които са подлагани на манипулации от Червения кръст!
Този уеб сайт е първият, който съобщава това и което трябва да се разпространи масово, за да не се повтарят такива лъжи и манипулации

Авторката Нана Кваме написа:

Хората в западния свят трябва да знаят какво се случва тук в Западна Африка:
ЛЪЖАТ!!!

“Ебола” като вирус не съществува и не се “РАЗПРОСТРАНЯВА”. Червеният кръст е донесъл болестта в четири отделни страни заради четири специфични причини и “болните” са ограничени само и единствено до тези, които получават “лечение” и инжекции от Червения кръст. Ето защо гражданите на Либерия и Нигерия започнаха да ГОНЯТ Червения кръст от своите страни и да алармират света за истината!

ПРИЧИНИ:

Повечето хора реагират нервно на думата “ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ”, която без съмнение винаги е в подсъзнанието на западните кукловоди, когато става дума за Африка. Но аз ви уверявам, Африка никога няма да бъде лишена от популация, дори ако Западът убива 160 души на ден, както сега, с измислената “болест” “Ебола”, защото на ден се раждат хиляди. Така че истинските причини са много по-драстични.

Причина 1: Ваксината уж против измислената болест Ебола има крайна цел ВЪВЕЖДАНЕ НА ВОЙСКИ в Западна Африка на земите в Нигерия, Либерия и Сиера Леоне. Ако си спомняте Америка веднъж се опита да влезе в Нигерия заради “Боко Харам” ‪#‎BULLSHIT‬ (ИЗЧЕЗНАЛИ МОМИЧЕТА), но това се провали, когато нигерийците съобщиха истината. Всички разбраха, че няма никакви изчезнали момичета. Така световната обществена подкрепа за САЩ падна и на тях им е нужна НОВА ИЗМИСЛЕНА ПРИЧИНА не за друго, а за вкарване на войски в Нигерия за ЗАГРАБВАНЕ на най-новите открити ПЕТРОЛНИ ЗАЛЕЖИ.

Причина 2: Сиера Леоне е най-големият световен доставчик на ДИАМАНТИ. За последните 4 месеца имаше стачка – работниците отказваха да предоставят диамантите, дължащи се на УЖАСНИТЕ УСЛОВИЯ НА ТРУД и РОБСКОТО ЗАПЛАЩАНЕ. Западът няма да плати справедливо за ресурсите – идеята е тези хора постоянно да преживяват с по една чанта ориз и чуждестранни помощи и така те да останат вечен източник на евтин робски труд. A целта е същата – въвеждане на войски в Сиера Леоне за край на стачките на миньорите в диамантените мини. Това не е за първи път, това е постоянна практика. Когато миньори отказват да работят, войници насила ги връщат на работа дори с цента на убти и замяната им с нови. Единственото желание на Запада са ЕВТИНИТЕ ДИАМАНТИ, изтичащи от Сиера Леоне на базата на незаплатения робски труд.

Разбира се, за да стартират няколко военни кампании, за да нахлуе Западът в тези страни поотделно, би било твърде рисковано. Но нещо като “Ебола” позволява достъп до цялата площ едновременно, безнаказано и уж от “хуманни” съображения…

Причина 3: В допълнение към КРАЖБАТА НА НИГЕРИЙСКИ ПЕТРОЛ и ДИАМАНТИ от Сиера Леоне войниците са изпратени за ПРИНУДИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ (Deadly “Ebola” Poison) на тези африканци, които не са достатъчно глупави, за да приемат на драго сърце тия ГРАБЕЖИ В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА.

3000 войници са изпратени в уверение на Запада, че тази “отрова”, продължава да се разпространява, което става единствено и само чрез “ваксиниране”. Тъй като има все повече и повече публикувани статии и тъй като либерийското население вече е информирано за лъжите и манипулациите на КУЛОВОДИТЕ от САЩ, все повече и повече африканци отказват да бъдат “ваксинирани” от Червения кръст. Войските целят да принудят тези ваксинации, за да се гарантира видима поява на пандемия Ебола. В допълнение към това, те ще защитят Червения кръст от либерийците и нигерийците, които с право искат да ги ИЗГОНЯТ от техните страни.

Причина 4: Но не на последно място, с появата на “пандемия” Ебола в САЩ ще бъдат НАПЛАШЕНИ безброй американци да поемат “Ваксината Ебола”, която в действителност е пандемията и от което уж загрижени мерки ще напълнят с милиарди долари банковите сметки на ционо-масоните, които от край време измислят “нелечими” болести и истерии около тях. Кукловодите вече започнаха с мними истории за това как тя е била донесена в САЩ, Далас и как лекари са излекували бели граждани, но на заразените чернокожи не се позволява да се лекуват, и т.н.

Всичко, което се цели, е ние, чернокожите, да се “ваксинираме” масово и за маскировка “лечението” ще се провежда от чернокожи. Ние трябва да се тълпим пред Червения кръст, за да получим спасителната “ваксина”, след което проблемите ща завалят. С всичко, което съм виждала и разкрила за ваксините тази година, бихте си помислили, че сме си научили урока. Всичко, което мога да направя е да се надявам, че това е така, защото западняците разчитат на нашето невежество, за да изпълнят дневния си ред за ограбване на природните ни и човешки ресурси.

Задайте си въпроса: Ако Ебола наистина се разпространява от човек на човек, вместо да се контролира разпространението чрез “ваксинация”, защо тогава Министерството на здравеопазването и Правителството на САЩ продължат да разрешават полети в и от тези страни с абсолютно нулева регулация или изобщо не затворят границите? Ние трябва да започнем да мислим и обменяме информация в световен мащаб, тъй като те не дават истинската гледна точка на хората, които живеят тук в Западна Африка.

(бел. Т.Б. – то не беше паралич, то не беше рак, то не беше СПИН, то не беше грип, то не беше …каквото се сетите. ЦЕЛТА Е
ПЕЧАЛБИ, ПЕЧАЛБИ, ПЕЧАЛБИ и ПАК ПЕЧАЛБИ:

http://www.new-civilization.bg-market.com/hk_9.html )

Те, КУКЛОВОДИТЕ в САЩ, ЛЪЖАТ в своя собствена полза и няма достатъчно чуваемост за нашата гледна точка, за да стане достояние на света какво става тук. СТОТИЦИ ХИЛЯДИ са убити, парализирани и инвалидизирани от тези и други “нови” “ваксини” по целия свят, а ние тук най-накрая вече сме наясно с това.

А сега какво ще правите с цялата тази информация?……
СПОДЕЛЯЙТЕ МАСОВО

Справка: Jim Stone, Freelancer

 



Гласувай:
63



1. ravramov - Точно така,
22.10.2014 19:29
ебола е инсценирана "болест" от американо-юдеиската олигархична върхушка, както и всяко друго зло по света.
цитирай
2. bubolina111 - ебола
22.10.2014 20:43
ебола, спин и т. н.-все красоти, сътворени от лабораториите на САЩ.
цитирай
3. leididi1 - Да именно. Много добре знам как с...
22.10.2014 20:58
Да именно. Много добре знам как скрито от нас по лаборатории се създава смъртоносен вирус и някой платежоспособен го поръчва и купува.
цитирай
4. pesho - Всяка година ни пускат по някоя т...
22.10.2014 22:45
Всяка година ни пускат по някоя такава дивотия и е невероятно как зомбираните от медийте хорица вярват и се страхуват.То не бяха свински грип,птичи грип,луда крава и какво ли още не.Сега ще пуснат на пазара нови лекарства и ваксини срещу ебола от които фармафията ще спечели едни милиярди от които половината ще отидат за въоражение.
цитирай
5. learningtogether - Китай обявиха, че са разработили ваксина срещу ебола
23.10.2014 00:18
Китай обявиха, че са разработили ваксина срещу ебола. Имаше публикации в българската преса. Ще изпращат екип в Африка за хуманитарна помощ и доказване ефективността на ваксината.

Та питам се, каква ли е скритата цел на Китай?
Предполагам, да влязат американски войски в Африка, нали така е?
цитирай
6. tonistanchev - Естествено!
23.10.2014 10:41
За всичко са виновни илюминатите! Доказаха го от швейцарските учени от ЦЕРН преди години, ама един рептил с много власт покри изследването. Няма да му казвам името, че ме следят със сателита.
цитирай
7. demonwind - 5. learningtogether
23.10.2014 11:37
Че то ваксина има отдавна - просто китайците ще действат изпреварващо. Приказките за американски войски в Африка са глупости, наистина. Но истериите с ебола, свински грип (който се оказа, че не лови ама никак злоупотребяващите с мастика) и какво ли още не, са дело на мафията в бели престилки, чиито годишен оборот надхвърля десетократно оборота от престъпната дейност на накрокартели и т.н. Да не забравяме, че най-големите фармацевтични компании са дъщерни на гиганта от ВСВ IG Farben, който е произвеждал едни газове, дето са ги ползвали за инхалации в концлагерите...
цитирай
8. bojinkata - Под въпрос е дали е "онази&...
23.10.2014 14:12
Под въпрос е дали е "онази" Ебола, или някакво ново творение на лабораториите на фсащ!? А така е кръстена, за по-голяма достоверност.
цитирай
9. learningtogether - Казват, че да влизаш в спор било м...
23.10.2014 14:43
Казват, че да влизаш в спор било много глупава работа.
Точно така. Глупава работа.
цитирай
10. shtaparov - Аз съм на същото мнение и ске готвех ...
23.10.2014 16:50
Аз съм на същото мнение и ске готвех да напиша статия по въпроса,но Вие ме изпреварихте. Според мен "Ебола" е същия кьорфишек като свинския грип,птичия грип и края на света.
цитирай
11. germantiger - ...
23.10.2014 18:34
Ебола е имало десетилетия преди вероятно авторката Кваме да се роди (ако въобще авторката е реална), Ебола за съжаление почти сигурно ще има и след мен, теб и "авторката"!

Хората спасени от Червения кръст могат да напишат стотици дописки като тази на Кваме и ще бъдат в пъти повече от нея с благодарности.

Единствения "вирус" срещу който няма лек и имунна система, това е вируса на простотията - особено разпространен в източна Европа, примерно България и Русия. Винаги някой чужд и западен ви е виновен, винаги чакате, забележи чакате да станете флагмани на света и да поведете света. То с чакане, лалане и его не става - трябва и акъл (и не само)!

P.S.
Спасени, не значи непременно излекувани - значи обгрижвани, евакуирани, дори изолирани - посочвам го, защото "на изток" и да четете внимателно често не можете!
цитирай
12. raders - Само че Ебола има и всичко това са ...
23.10.2014 19:04
Само че Ебола има и всичко това са щуротии.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 414271
Постинги: 53
Коментари: 169
Гласове: 4293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031