Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 13:51 - Прочута рецепта за лекарство за сърце, отпреди 800 години! Всяко домакинство трябва да я има!
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 12369 Коментари: 4 Гласове:
66

Последна промяна: 09.09.2014 13:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
    Създателят на тази прочута рецепта е монахинята Хилдегард фон Бинген, която живяла преди 800 години. По-късно, с тази рецепта за сърдечни проблеми се запознават известни лекари, препоръчвайки я на множество пациенти.           Монахинята посъветвала, че всяко домакинство трябва да има тази рецепта, която постига необикновени успехи. Същата рецепта обяснява прочутата билкарка Мария Требен , авторка на книгата "Здраве от Божията аптека".           Това естествено лекарство за сърце , се оказало успешно при сърдечни слабости и истински сърдечни заболявания. Използва се, когато почувствате сърдечни проблеми когато ви "реже" сърцето, треперене, прескачане, след стрес.             Необходими продукти:     10 пресни стъбла магданоз (без корен)     литър домашна черно или бяло вино     две лъжици винен оцет     300 г. натурален пчелен мед             Начин на приготвяне:     Десетте пресни стъбла магданоз заедно с листата ги поставете в литър чист естествено вино и добавете 1-2 супени лъжици чист винен оцет.         Варете 10 минути на слаб огън. След добавяне на 300 грама мед, се оставя леко да се вари още 4 минути. Сместа още гореща поставете в бутилка, което е много добре измита. Хубаво я затворете. Течността не е вредна и може свободно да се пие.             Начин на употреба: Напитката се използва ежедневно, по една супена лъжица до прекратяване на трудностите. За по-големи проблеми със сърцето , е необходимо да се използва по-дълъг период от време.



Гласувай:
66
0


Вълнообразно


1. tikoev - Това горе-долу е рецепта за балс...
09.09.2014 13:57
Това горе-долу е рецепта за балсамов оцет. А той наистина е полезен.
цитирай
2. django - Хубаво на на мен пчелар специалист ...
09.09.2014 18:15
Хубаво на на мен пчелар специалист ми е казвал челният мед не трябва да се нагрява над 45 градуса, защото си губи свойствата. Не знам колко е полезен след това.
цитирай
3. veilet - Той, меда след нагряване над тези ...
10.09.2014 08:40
Той, меда след нагряване над тези градуси не само губи качества, а и се превръща в отрова за организма на Човек. Може би в статията се има в предвид сместа да се охлади и после следва добавяне на меда.
цитирай
4. andri - магданоз-ът
13.09.2014 11:32
магданозът е познат у нас от 1925 година, не е възможно да го познават преди тази дата!
Магданозът "пристига" у нас от Америка през 1925 г. Търговското му наименование е P. crispum -Магданоз / Petroselinum crispum/ Дължи употребата си като освежител на дъха и до голяма степен вкусовите си качества на високата концентрация на хлорофил. Съдържа гликозида анин.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 283804
Постинги: 53
Коментари: 171
Гласове: 3192
Архив
Календар
«  Септември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930