Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 13:51 - Прочута рецепта за лекарство за сърце, отпреди 800 години! Всяко домакинство трябва да я има!
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 11277 Коментари: 4 Гласове:
66

Последна промяна: 09.09.2014 13:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 
 
Създателят на тази прочута рецепта е монахинята Хилдегард фон Бинген, която живяла преди 800 години. По-късно, с тази рецепта за сърдечни проблеми се запознават известни лекари, препоръчвайки я на множество пациенти.
 
 
 
 
 
Монахинята посъветвала, че всяко домакинство трябва да има тази рецепта, която постига необикновени успехи. Същата рецепта обяснява прочутата билкарка Мария Требен , авторка на книгата "Здраве от Божията аптека".
 
 
 
 
 
Това естествено лекарство за сърце , се оказало успешно при сърдечни слабости и истински сърдечни заболявания. Използва се, когато почувствате сърдечни проблеми когато ви "реже" сърцето, треперене, прескачане, след стрес.
 
 
 
 
 
 
Необходими продукти:
 
 
10 пресни стъбла магданоз (без корен)
 
 
литър домашна черно или бяло вино
 
 
две лъжици винен оцет
 
 
300 г. натурален пчелен мед
 
 
 
 
 
 
Начин на приготвяне:
 
 
Десетте пресни стъбла магданоз заедно с листата ги поставете в литър чист естествено вино и добавете 1-2 супени лъжици чист винен оцет.
 
 
 
 
Варете 10 минути на слаб огън. След добавяне на 300 грама мед, се оставя леко да се вари още 4 минути. Сместа още гореща поставете в бутилка, което е много добре измита. Хубаво я затворете. Течността не е вредна и може свободно да се пие.
 
 
 
 
 
 
Начин на употреба:
Напитката се използва ежедневно, по една супена лъжица до прекратяване на трудностите. За по-големи проблеми със сърцето , е необходимо да се използва по-дълъг период от време.



Гласувай:
66
0


Вълнообразно


1. tikoev - Това горе-долу е рецепта за балс...
09.09.2014 13:57
Това горе-долу е рецепта за балсамов оцет. А той наистина е полезен.
цитирай
2. django - Хубаво на на мен пчелар специалист ...
09.09.2014 18:15
Хубаво на на мен пчелар специалист ми е казвал челният мед не трябва да се нагрява над 45 градуса, защото си губи свойствата. Не знам колко е полезен след това.
цитирай
3. veilet - Той, меда след нагряване над тези ...
10.09.2014 08:40
Той, меда след нагряване над тези градуси не само губи качества, а и се превръща в отрова за организма на Човек. Може би в статията се има в предвид сместа да се охлади и после следва добавяне на меда.
цитирай
4. andri - магданоз-ът
13.09.2014 11:32
магданозът е познат у нас от 1925 година, не е възможно да го познават преди тази дата!
Магданозът "пристига" у нас от Америка през 1925 г. Търговското му наименование е P. crispum -Магданоз / Petroselinum crispum/ Дължи употребата си като освежител на дъха и до голяма степен вкусовите си качества на високата концентрация на хлорофил. Съдържа гликозида анин.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 271035
Постинги: 53
Коментари: 171
Гласове: 3072
Архив
Календар
«  Март, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031