Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2014 15:44 - Лечението на рака - най-строго пазената тайна в света Още за: Лечението на рака - най-строго пазената тайна в света
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 8457 Коментари: 7 Гласове:
60


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Всяка година от рак умират 8 милиона души в света.

Очакванията на специалистите са, че до 2030 г. броят им ще се увеличи и ще достигне 12 милиона.

"Хората продължават да боледуват и да умират от заболявания, които елитни фамилии и техните фармацевтични картели отказват да лекуват", пише британският журналист и писател Дейвид Айк.

В своя статия той разказва интригуващ случай от 1969 година, свързан с д-р Ричард Дей - ръководителят на организация "Планирано родителство", занимаваща се предимно с евгеника, и контролирана от Рокфелер.

Пред лекари в Питсбърг д-р Дей говорил за наближаваща трансформация на глобалното общество. Той помолил всички присъстващи да изключат своите записващи устройства и да не си водят бележки. Тогава прочел дълъг списък с планирани мерки, целящи изменение на обществото на планетата. Все пак един от присъстващите лекари си водил записки, благодарение на които днес мнозина са наясно с този таен проект на социалното инженерство.

"Можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация за лечението се пази във фонда "Рокфелер", но може да бъде обнародвана само при наличието на съответното разрешение", заявява д-р Дей по време на конференцията през 1969 г. Той допълнил, че ако хората умират бавно от онкологично и друго заболяване, то това ще забави прираста на населението...

Всъщност на практика се оказва, че фармацевтичната индустрия няма за цел да лекува рака. Защо да се лекува заболяването, след като може да се печели от борбата със симптомите? Според Айк това дори не се прави само заради парите.

Крайната цел на елита е редуциране на населението.

Именно по тази причина хората трябва да умират по-рано... А ако някой учен или лекар открие работещ и надежден метод за лечение на рак, то той веднага попада под обстрела на официалната медицина.

Един от лекарите, които съвсем открито тръгват срещу системата, е италианецът д-р Тулио Симончини.

image

Историята му е изключително интересна. След като започва да лекува успешно свои пациенти дори в последен стадий на рак, той е пратен в затвора за три години. "Престъплението" му се състои във факта, че стигнал до следното заключение: злокачествените тумори представляват разраснали се гъбички от вида кандида (това са гъбички с паразитна природа, живеещи дори в организма на съвсем здрави хора. Контролира ги единствено силният имунитет. Когато имунната система е слаба, гъбичките се разпространяват навсякъде и предизвикват злокачествени тумори).

Специалистът по онкология и метаболитни нарушения е твърдо убеден, че традиционното обяснение на природата на рака е напълно неправилно. Но не само това. Според него не са правилни и традиционните методи на лечение. Желанието му действително да помага на хората, заболели от рак, а не само да им дава празни надежди, го кара да търси нови пътища към ефикасно лечение на това заболяване.

По време на своето изследване Симончини открива, че всички видове рак се проявяват по един и същи начин без значение къде са се образували туморите. Той открива, че всички ракови новообразувания са с бял цвят. Постепенно стигнал до извода, че единственото, с което може да сравни раковият тумор, са всъщност гъбичките кандида?

Според Симончини това, което традиционната медицина нарича "неконтролируемо деление на клетките", е процес, който се задейства от самия организъм, за да се защити от кандидоза.

Ето и сценария, по който протича болестта, според Симончини:

Гъбичките кандида, които обикновено се контролират от силния имунитет, започват да се размножават в отслабналия организъм и постепенно образуват своеобразна "колония". В даден момент някой от органите се заразява от кандидоза, но имунитетът се опитва да го предпази от чуждото нахлуване и изгражда защитна бариера от клетки. И точно това традиционната медицина нарича рак...

Според Симончини метастазите са предизвикани от разпространението на гъбичките кандида в организма. А те могат да бъдат унищожени само от клетки на нормално функциониращ имунитет. Ето и къде точно се крие ключът към оздравяването - имунната система.

Какво обаче съсипва имунитета по-бързо от всичко? Химиотерапията и лъчетерапията. А слабата имунна система не е в състояние да контролира клетките на кандида. Според Симончини, за да излекуваме рака, трябва да засилим имунитета си, а не да го отслабваме.

След като стигнал до заключението, че ракът има гъбична природа, той насочил усилията си в намирането на ефективен фунгицид. Но по време на изследването си открил, че противогъбичните препарати не просто не действат, но Кандида мутира и дотолкова се приспособява към препарата, че дори започва да се храни от него.

Единственото проверено и заедно с това достъпно средство оставало едно - содата бикарбонат. Само към нея гъбичките не могат да се адаптират. Симончини започва да дава на пациентите си содов разтвор. И съвсем скоро постигнал първия резултат.

През 1983 г. италианският онколог започва да прилага "содовото лечение" върху Хенаро Сангермано, страдащ от рак на белия дроб. Лекарите не му давали повече от няколко месеца живот, прогноза, която го накарала да се обърне към Симончини. След по-малко от година Сангермано се излекувал напълно. Ракът бил изчезнал.

image

Ентусиазиран от този успех, Симончини представя своите изследвания и наблюдения на Здравното министерство в Италия с надеждата то да предприеме съответните клинични изследвания и да провери как работи този модел. Но уви! Изследванията му не само не били удостоени с внимание, а и му отнели правата за лечение на пациенти с лекарства, които не били одобрени от властите.

Започва масова атака срещу Симончини и не след дълго той е изпратен в затвора за три години.

И това изпитание обаче не го отказва. Той продължил да съветва пациенти, а броят на търсещите го се увеличил многократно. При някои от тях лечението било кратко, при други продължавало с месеци, а резултатите надвишили очакванията му.

По време на работата си той открил още, че туморните клетки съдържат уникален биомаркер, ензимът CYP1B1. Ензимите са белтъци, които изпълняват ролята на катализатори на химическите реакции. CYP1B1 изменя химическата структура на веществото салвестрол, съдържащо се в много плодове и зеленчуци. Химическата реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите клетки, без да нанася вреди на здравето! Салвестролът е естествената защита на растенията от гъбичките...

Колкото повече растението е подложено на гъбична атака и заболяване, толкова повече салвестрол съдържат неговите плодове.... Към тях спадат боровинките, ягодите, малините, черен и червен касис, гроздето, прасковите, ябълките, зелените зеленчуци като броколи и всякакъв вид зеле, артишок, жълти и червени чушки, авокадо, аспержи, патладжан.

"Но фармацевтичните и агро компаниите знаят това... Какво правят? Произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и по този начин пречат на образуването на естествената защита - салвестрол. Веществото се съдържа само в плодовете, които не са подложени на обработка с химически фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират синтезирането на CYP1B1. Затова, ако вие се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, то няма да получите никакъв оздравителен ефект от тях.

"Все още ли мислите, че това е случайно? Че Тулио Симончини е отстранен случайно? Не!", пише Дейвид Айк в статията си. По думите му просто има властни хора и компании, които искат хората да умират от рак и никакво лекарство да не може да попречи на това.

от framar.bg




Гласувай:
60



1. анонимен - Тоя постинг е пускан много пъти в ...
04.06.2014 17:34
Тоя постинг е пускан много пъти в блог.бг.
Най-вярното в него е, че концерните не искат да излекуват, когато могат само да поддържат болестта, защото капитализмът е в основата си човеконенавистен, егоистичен и алчен.
Колкото до гъбичната теория, тя е една от многото.
цитирай
2. pando - Това е нормално
04.06.2014 21:16
Индустрията за лекарства има нужда от болни хора.Собствениците и са обикновени ,свирепи антихрестияни...и криещи се зад маската на "хуманисти".
цитирай
3. leididi1 - Индустрията за лекарства има нужда ...
04.06.2014 22:09
pando написа:
Индустрията за лекарства има нужда от болни хора.Собствениците и са обикновени ,свирепи антихрестияни...и криещи се зад маската на "хуманисти".


Напълно сте прав и това не е тайна за никой. Фармацефтиката има за цел да печели добре, а това е най-доходния начин.
цитирай
4. chetohche - www. antonov-foundation. com/...
04.06.2014 22:53
www.antonov-foundation.com/en/founder

Няколко пъти след 10 ноември Румен Антонов е идвал в България с желанието да инвестира в областите, в които има позиции. Създава Научен медицински център за
развитие на революционната си медицинска идея, подготвя инвестиционен пакет от близо 50 милиона долара. Но и в новите демократични условия не намира разбиране. Той създава фондация „Антонов“ и отделя 1 млн. франка собствени средства за нея. През 1997 г. формира екип от специалисти и води неуспешни пре-
говори за започване на микробиологични изследвания в Медицинска академия, с които да докаже новаторските си виждания за лечението на сърдечносъдовите заболявания.И макар че в чужбина изследванията показват окуражителни резултати,
у нас Румен Антонов е изкаран едва ли не шарлатанин.

Прави медицинско откритие като експериментира върху себе си, за да обясни причините за атеросклерозата, инфаркта и инсулта. Учредява (1998) фондация за изследвания върху атеросклерозата. След 11 год. американски федерален орган разрешава извършване на експерименти върху доброволци. Изпитват се продуктите и във Франция.Основните му методи на лечение са с противогъбичния антибиотик Нистатин, който спря производството си непосредствено след прилагане на теоретичните разработки на г-н Антонов в практиката. Средството доказа своя успех, но не намери приложение, защото трябваше да загърби целия живот на световната медицина.
цитирай
5. canddyism - За всяка болест има и лек, но всичко е ...
05.06.2014 00:23
За всяка болест има и лек, но всичко е една проста икономика.Хората си отиват,а със това идват паричките при боса. Можем само да се надяваме и както казват бабите ни : Бог има и той вижда всичко! - остава само надеждата ,че всяко нещо се връща двойно.
цитирай
6. automotive - Bullshit :)
05.06.2014 04:58
Bullshit :)
цитирай
7. zelas - Ако, не дай си Боже, ви се случи да ...
05.06.2014 15:50
Ако, не дай си Боже, ви се случи да заболеете, пробвайте тази теория и елате тук да докладвате за успеха или неуспеха си.

Ракът се лекува най-добре превантивно. Веднъж като се стигне до там, връщането назад е много по-трудно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 414304
Постинги: 53
Коментари: 169
Гласове: 4293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031