Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2014 13:13 - 8 Топ Храни и Билки за Лечение на Рак
Автор: leididi1 Категория: Хоби   
Прочетен: 5597 Коментари: 5 Гласове:
54

Последна промяна: 30.03.2014 13:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
44% от мъжете и 39% от жените са диагностицирани с рак, по-важно от всякога е да се разбере за храните, които не само ще подхранят тялото ви, но също ще го и детоксикират от причиняващите рак агенти. Ето някои от най-мощните храни и билки унищожители на рак.

Морски Зеленчуци

Келп, комбу и нори са три от най-често срещаните морски зеленчуци със забележителен ефект върху рака. Те са едни от най-богатите и най-усвоими източници на йод, вещество липсващо в обикновената диета, общото в много пациенти с рак на гърдата и рак на яйчниците.

Те също са богати на калций и калий, както и всички минерали, които помагат в насърчаването на алкалната среда, което прави много трудно съществуването на раковите клетки.


Водорасли

Хлорела и Спирулина са два от най-силните водораслите, доказани ракови бойци.

Благодарение на техния невероятен детоксикиращ ефект (включително премахването на тежки метали) и свойствата им повишаване на имунната система (чрез насърчаване производството на здравословна чревната флора) и борбата със свръхрастежа на кандида, те са необходимост за лечението на рак.


Кръстоцветни Зеленчуци

Кръстоцветни зеленчуци като броколи, карфиол, зеле са свързани с понижаването риска от рак и имат способността да спрат растежа на раковите клетки на тумори в гърдата, матката, белия дроб, дебелото черво, черния дроб и шийката на матката.

Оказва се, че фитохимикал наречен сулфорафан може да стимулира ензими, които детоксифицират канцерогените преди те да увредят клетките.


Лекарствени Гъби

Лекарствени гъби като рейши и чага имат биоактивни молекули, включително анти-туморни агенти, които са идентифицирани в тяхната структура. Тези биоактивни съединения включват полизахариди, алкалоиди, токофероли, феноли, флавоноиди, каротеноиди, фолати, аскорбинова киселина, ензими и органични киселини.

Проучванията показват, че в дългосрочен план консумацията на рейши предотвратява туморната пролиферация и растеж чрез увеличаване на нивото на антиоксиданти в индивидуалната кръвна плазма, докато повишава имунитета на тези, които страдат от напреднал стадий на рак.


Алое Вера

Изследванията показват силни имуномодулиращи и противотуморни свойства на полизахариди в алое вера, което означава, че повишава функцията на имунната система и унищожава раковите тумори.

Едно проучване в International Immunopharmacology показа, че полизахаридите в алое вера проявяват силно активиране на макрофагните дейности, включително производство на увеличени обеми на азотен оксид, който има анти-туморен потенциал.


Коноп

Растението коноп съдържа някои от най-балансираните и най-богатите източници на масла на планетата, с идеално съотношение 3:1 на омега 6 и омега 3. Маслото от семена на коноп съдържа също 80% незаменими мастни киселини, с най-високо съдържание от всяко друго растение.

Незаменимите мастни киселини са от съществено значение за функционирането на имунната система поради техните антиоксидантни и противовъзпалителни мастни киселини, които помагат за окисляването на клетките и възстановяване здравето на клетъчно ниво. Тъй като ракът не може да оцелее в силно наситена с кислород среда, превъзходното съдържание на EFA в конопа го прави чудесен избор за лечение на рак.


Чесън

Сляпо, рандомизирано проучване с над 3000 човешка за седем клинични година показа, че риска от рак е намален с 60% при тези с най-висок прием на съдържащи алиум зеленчуци, включително отлежал чесън.

Чудното хранително вещество изглежда да бъде ензима alliinase (хранителни вещества от рода Allium), която произвежда противоракови съединения. Ключът е да го смачкате и да седи в продължение на 15 минути, за да освободи тези противоракови съединения.


Куркума

Фондацията "The Life Extension" е провелa обширни изследвания върху противораковите свойства на куркумата и е установено, че тя е насочена към 10 причинни фактора, участващи в развитието на рака, включително увреждане на ДНК, хронично възпаление и нарушаване на клетъчните сигнални пътища.



Гласувай:
57



1. savremennik - Куркума
30.03.2014 15:17
Специалисти намерили начин в пъти да увеличат ефективността на лечението на рака. Те установили, че могат да се справят с туморите дори когато химиотерапията е безсилна. Учени от университета в Лестър доказали тези уникални свойства на подправката. Използването й за борба с рака повишава вероятността от излекуване неколкократно и снижава риска от рецидиви.
цитирай
2. pesho - За рак, вяра, пост, молитва и само ...
30.03.2014 19:10
За рак,вяра,пост,молитва и само лук,човек трябва да премине изцяло на лук.–Петър Дънов
цитирай
3. kasnaprolet9999 - http://blog. bg/theme. php?th...
30.03.2014 19:16
http://blog.bg/theme.php?theme=49963&success=1
цитирай
4. shaffi - Спирулина,наистина има
17.04.2014 20:18
добър ефект..поздрави!
цитирай
5. kakvonovo - ima една група храни ...
23.04.2014 21:56
Най-доброто лечение на рак е природния механизъм, който разпознава и премахва раковите клетки. Можете да прочетете на www.cancerless.eu . Има статии и на български.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leididi1
Категория: Хоби
Прочетен: 414294
Постинги: 53
Коментари: 169
Гласове: 4293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031