Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2018 01:11 - Унищожението на европейците
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 1347 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ANONYMOUS BULGARIA / 26/03/2016

Причините за масова миграция все още са умело прикрити от системата, и представяни като неизбежни от мултикултурната пропаганда. … Това, което те искат да се представи като неизбежен и спонтанен феномен всъщност е умишлен, дългосрочен план да се унищожи лицето на континента.

image
ПАН ЕВРОПА

Един от основните инициатори на процеса на европейската интеграция е човекът, който е проектирал плана за геноцид на народите на Европа. Главният създател на идеята за Европейския съюз. Неговото име е Ричард Куденхов Калерги. Баща му е бил австрийски дипломат на име Хайнрих фон Куденхов-Калерги (с връзки към византийското семейство на Калергис) и майка му японката Митсу Аояма …

През 1922 г. той основава „Паневропейско“ движение във Виена, което има за цел да се създаде нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. Европейската интеграция ще бъде първата стъпка в създаването на световното правителство. Сред първите поддръжници са чешките политици Томаш Масарик, Едвард Бенеш и банкерът Макс Варбург, които са инвестирали първите 60 000 марки, австрийският канцлер Игнац Сейпел и следващият президент на Австрия, Карл Ренър, който поема отговорността да проведе „Паневропейския“ план. По-късно се присъединяват френски политици, като Леон Блум, Бриан, Алчиде де Гаспери и др.

image

Ричард Калерги

С възхода на фашизма в Европа, проектът е бил задържан, но след края на Втората световна война, благодарение на подкрепата на Уинстън Чърчил, еврейската масонска ложа Бней Брит и големите вестници като „New York Times“, планът е бил приет от правителството на Съединените щати. По-късно ЦРУ предприема действия за завършването на проекта.

СЪЩНОСТТА НА ПЛАНА КАЛЕРГИ

В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.

Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения, както и сепаратистки такива, и масова миграция. За да може Европа да бъде контролирана от този елит, той иска да превърне хората в една хомогенна смесена порода от черни, бели и азиатци. Кой е този елит обаче? Калерги много ясно обяснява това:

„Човекът на бъдещето ще бъде метис. Днешните състезания и класите постепенно ще изчезнат поради премахването на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите и на разнообразието от индивидуалности. Вместо да разруши европейския юдаизъм, Европа, против волята й, подтиква този изискан и образован народ към техния бъдещ статут като водеща нация чрез изкуствен еволюционен процес. Това не е изненадващо, че хората, които са избягали от гетото, ще дадът духовното благородство на Европа. По този начин, чрез състрадателни грижи, предоставяни от Европа, ще бъде създадена нова порода аристократи. Това се случи, когато европейската феодална аристокрация се разби поради еманципацията на евреите (действия, предприети от Френската революция).“

Въпреки че никой учебник не споменава Калерги, неговите идеи са водещите принципи на Европейския съюз. Убеждението, че народите на Европа трябва да се смесват с африканци и азиатци, за да се унищожи нашата идентичност и да се създаде единна раса от метиси, е в основата на всички политики на общността, които имат за цел да защитават малцинствата. Не по хуманитарни причини, а защото зад директивите, издадени от безмилостния режим, се крие най-големия геноцид в историята.

Европейската наградата „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред тези наградени с такава награда са Ангела Меркел и Херман Ван Ромпой.

imageПодбуждането към геноцид, също е на базата на постоянните призивите на ООН, която изисква да приемаме милиони имигранти за справяне с ниската раждаемост в ЕС. Според доклад, публикуван през януари 2000 г. в „Раздел Население“, преглед на Организацията на обединените нации в Ню Йорк, под заглавието „Емиграционно попълнение: Решение за намаляващото и застаряващо население“, Европа ще се нуждае от 159,000,000 емигранти до 2015.

Човек се чуди, как може да има подобна оценка на емиграцията с такава точност, ако няма умишлен план. Сигурно е, че ниската раждаемост може лесно да бъде обърната с подходящи мерки за подкрепа на семействата. Също толкова ясно е, че тя е в приносът на чужди гени към незащитеното ни генетично наследство, така то да позволи тяхното изчезване. Единствената цел на тези мерки е да ни унищожи напълно като хора, за да ни превърне в група от същества без национално, историческо и културно наследство.

С една дума, политиките на плана Калерги са били и все още са, на базата на официални правителствени политики, насочени към геноцид на народите на Европа, чрез масовата имиграция. Г. Брок Чизхолм, бивш директор на Световната здравна организация (OMS), заяви:

„Това, което хората трябва да направите навсякъде е да се ограничи раждаемостта и да се насърчават смесените бракове (между различни раси), с това се цели да се създаде единна раса в един нов свят, който ще бъде управляван от централната власт. „

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ако погледнем около нас, планът Калерги изглежда, че се реализира напълно. Изправени сме пред сливането на Европа с Третия свят. Чумата на междурасовите смесвания произвежда всяка година хиляди млади хора метиси, „децата на Калерги“. Под двоен натиск на дезинформация и хуманитарно притъпяване, насърчавани от различни НПО и евро-правителства, европейците са научени да се откажат от техния произход, да се откажат от тяхната национална, расова и културна идентичност.

imageСлугите на глобализацията се опитват да ни убедят, че да се отрече нашата идентичност е прогресивен и хуманитарен акт, че „расизмът“ е погрешен. Необходимо е, сега повече от всякога, да се противопоставим на лъжите на системата, за да се събуди революционния дух в европейците. Всеки човек трябва да види тази истина, че „европейската интеграция“ е в размер на геноцид. Нямаме друг избор, алтернативата е национално самоубийство.

Източник: изпратено ни по пощата, първоначално публикувано в identitа.com

https://anonybulgaria.wordpress.com/2016/03/26/kalergi/?fbclid=IwAR0ubt0W4kWgy6UxzY-F3TTybSYWpGjJwHD4kt49kd6LkV_rauc028O_Gq0




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684542
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031