Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2018 15:51 - 13 ужасяващи експеримента извършени от правителствата над хора
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 27.04.2018 15:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
 
Навярно всеки здравомислещ човек разбира, че в нашия безумен век биологичното, психотропното и климатичното оръжие са по-ефективни средства в борбата за световно господство, отколкото ядреното или неутронното.   Малко хора обаче знаят, че САЩ отдавна създава вируси в лаборатории против хората на Земята. ВирусътЕбола например е създаден от американски учени и е разпространен в страни от Западна Африка, които са богати на природни ресурси, разкри експертът по биологични оръжия проф. Франсис Бойл. Целта е да бъдат унищожени жителите на тези страни и да бъдат завладени техните богатства.   Американските власти често са изобличавани, че извършват множество гадни, нехуманни и смъртоносни експерименти върху хора, без тези хора да знаят и да са давали съгласието си. Преди години се разбра, че САЩ са заразявали гватемацли с БПП. Списъкът на извършените от властите на Съединените щати тестове върху хора няма как да не ви направи впечатление, защото след списъка, който предстои, вече никога не би трябвало да имате пълна вяра на държавните власти.  

1. Мисловен контрол и насилие над деца Проектът MKULTRA, наричан програма на ЦРУ за контрол на съзнанието е кодово име, дадено на незаконна програма за експерименти върху хора, проектирана и предприета от Централното разузнавателно управление на САЩ. Ръководителите от ЦРУ са платили на д-р Донакд Юън Камерън да прави експерименти със субстанции, контролиращи съзнанието. Крайната цел е била да се разработят методи за внушение и контрол на мислите, както и такива за извличане на информация от хора със силна воля. За да бъде постигнато това, докторът е използвал пациенти от Монреал под претекст, че ще им прилага „терапия“. Повечето от пациентите са страдали от биполярна депресия и хронично чувство на мъчително безпокойство, а „терапията“ на д-р Камерън наистина им е подействала разтърсващо и незабравимо. В периода 1957-1964 г., когато Камерън е получавал пари за проекта, той е подлагал пациентите си на електроконвулсивна терапия, надвишаваща 30-40 пъти нормалния интензитет.   След това е въвеждал хората в медикаментозна кома, продължаваща по няколко месеца – време, през което отново и отново е пускал около тях кратки послания или запис с повтарящи се звуци. Като резултат жертвите забравяли да говорят, преставали да разпознават родителите си и масово страдали от сериозна амнезия. Всичко това е било извършвано върху канадски граждани, тъй като от ЦРУ не са искали да рискуват операцията, като експериментират с американци. За да си осигури гарантирано финансиране, Камерън започнал да включва в експериментите си и деца. Поне в един доказан случай предлагал децата и за секс-услуги на високопоставени държавни служители. Докторът е записвал блудствата, след което той и офицерите на ЦРУ, зачислени към MKULTRA, са изнудвали политиците за продължаване на финансирането.

2. Войници излагани против ролята си на иприт (бойно отровно вещество)
От 1940-е разработките на биологични оръжия са във възход, като от един момент нататък властите започват да тестват тези оръжия върху собствената си армия. Знае се, че газове като иприт, изгарящи кожата, и други химикали с бавно действие - например луизит - са били прилагани при различни експерименти върху войници без тяхното знание и съгласие.

Също така са били тествани противогазови и защитни облекла - за целта войниците са били затваряни в газови камери и там са били излагани на иприт и луизит, пораженията от които били необратими. Последното определено буди асоциации за газовите камери на Нацистка Германия. Наред с потвърдените данни за експерименти върху войници, се носят и достоверни слухове, че биологичните оръжия са били прилагани и върху пациентите на болниците за ветерани - само че там експериментите са наричани ,,наблюдения", за да не будят подозрение.

3. САЩ дават имунитет на касапин, избил десетки хиляди
Доктор Широ Иши е оглавявал прочутото Звено 731 - таен отдел за биологични и химически изследвания към японската армия по време на Втората световна война. Той е провеждал потресаващи експерименти върху хора, като жертвите му са дестки хиляди. Иши е извършвал вивисекция на военнопленници, без да използва обезболяващи. За незапознатите - вивисекцията е експериментална хирургическа операция върху живи същества (с централна нервна система), която цели изследване на вътрешностите им за научни цели. С други думи, японският лекар е разпарял затворниците за едни ненужни операции, като ги е поддържал живи, без да им дава обезболяващи.

При някои експерименти той е причинявал аборти на жени. Също така се е правел на Господ, като е предизвиквал сърдечни и други удари на затворниците и и ги е излагал на екстремни температури, след което е рязал замръзналите или изгорените им крайници. След поражението на Япония през 1945г. тамошните власти нареждат сградите на Звено 731 да бъдат взривени. Скоро след това извергът е арестуван. И както се твърди, прочутият генерал Дъглас Макартър лично се е договорил с Иши, че САЩ ще му осигурят имунитет за извършените престъпления, ако сподели опита, придобит от експериментите върху хора. Иши се е отървал от възмездие, понеже властите на САЩ били заинтересовани от неговата работа.

4. Терор над американските градове
САЩ често правят учения на собствена територия, включващи реализация на най-песимистичните сценарии при евентуална война с биохимически оръжия. Типичен пример за това са серията военни симулации, проведени от Армията, ЦРУ и федералните. Същността на тези симулации е била действителна химическа атака.

Проведени са следните нападения по въздух и по море:
- Военноморските сили разпръскват патогенни бактерии над Сад Франциско. В резултат много от гражданите развиват пневмония.
- Армията атакува градовете Савана (щата Джорджия) и Ейвън Парк (Флорида) с милиони комари. Целта е разпространение на жълта треска). Рояците оставят след себе си множество американци, страдащи от треска, коремни и дихателни проблеми. И най-лошите последствия: мъртвородени деца.

5. САЩ заразяват гватемалци с БПП
След като през 1940-е пеницилинът става утвърдено средство за лечение на сифилис, САЩ решават да тестват неговата ефективност и върху граждани на Гватемала. За целта са използвани проститутки, заразени със сифилис и други полово предавани болести (БПП) - услугите на жените били ,,подарявани" на затворници, войници и пациенти с умствени заболявания.

Щом станало ясно, че разпространението на болестите чрез проституция не дава очакваните резултати, дошла идеята за ,,имунизации". Изследователите тайно посипвали половите органи, ръцете и лицата на пациентите си с бактерии, причиняващи сифилис. В някои случаи мъжете даже били ваксинирани чрез гръбначни пункции. След като този път жертвите се заразили, започнало лечението. Но една трета от болните умишлено били оставени без лечение, за да продължават да разпространяват болестта.

6. Последствията от атомна бомба - експерименти върху хора
При опитите за овладяване на енергията от атомните бомби американските учени тайно са тествали въздействията на това оръжие върху хора. Проект Манхатън проправя пътя  пътя на бомбите за Хирошима и Нагасаки. Те инжектирали 18 нищо неподозиращи пациенти. На експерименти с инжектиране на микограми плутоний били подлагани и войници, въвлечени подмолно в Проект Оук Ридж, а след това същото злодеяние било извършено и с трима пациенти на една болница в Чикаго.

Разсекретените документи описват 18 такива пациенти, останали в историята само под кодовите си имена - петима от тях са живели повече от 20 години след инжекцията. Наред с плутония, изследователите са си поиграли и с уран. В периода между 1946 и 1947г. доктор Уилям Суит инжектира 11 пациенти на една болница в Масачузетс с уран. Финансирането на експеримента е било в рамките на Проект Манхатън. В замяна на урана, който е получил от властите, той запазвал мъртви тъкани от убитите хора, за да могат да бъдат изследвани.

7. Затворници инжектирани с Оранжев агент
След като получава средства от компанията ,,Dow Chemical" (разработваща Оранжев агент), Армията и компанията ,,Johnson & Johnson", д-р Албърт Клигман започва ,,дерматологично изследване" върху затворници. Целта е била да се установи въздействието на Оранжевия агент върху кожата. В резултат затворниците развили хлоракне, тежки обриви и гнойни пъпки - по лицето, зад ушите, под мишниците и в слабините - да, и в слабините. Твърди се, че в някои недокументирани случаи Клигман е инжектирал жертвите си с количество, надвишаващо 468 пъти позволената доза.

8. Операция Кламер (Parerclip)
Докато в Нюрнбергските процеси разглеждали етиката и правата на човека, САЩ тайно вербували нацистки учени и им раздавали американско гражданство. Операция Кламер се нарича така заради кламерите, с които били прищипвани новите лични документи и новите длъжностни характеристики на нацистите. Някои от тези учени са извършвали експерименти като хирургическо „ашладисване“ на близнаци и физическото им свързване в едно тяло, премахването на нерви от тялото без обезболяващо, тестове на експлозии върху хора. Работата им в Нацистка Германия продължила в няколко топсекретни проекта за САЩ. Тъй като тогавашният президент Труман издава анти-нацистки заповеди, проектите са пазени в дълбока тайна, а учените са получили и фалшиви политически биографии, чрез които тези чудовища са можели да живеят на американска земя като свободни хора.
9. Рак за Пуерто Рико
През 1931 г. д-р Корнелиъс Роудс получава финансиране от „Институт Рокфелер“ за провеждането на експерименти в Пуерто Рико. Той заразява пуерториканци с ракови клетки, за да проучи последствията. Тринадесет от хората умират. Може би най-потресаващото е обяснението на Роудс за избора именно на хора от Пуерто Рико: „Порто рикците (ориг: Porto Ricans) са най-мръсната, най-мързеливата, най-изродената и крадлива сбирщина, която е населявала планетата. Направих всичко по силите си, за да продължа процеса на екстерминация, като убих осем и причиних рак у още няколко от тях. Всеки лекар би бил щастлив да се гаври с тях и да измъчва тия нещастници.“

10. Пентагонът лекува чернокожи онкоболни със свръхдози радиация
1960 г. Министерството на отбраната провежда серия от експерименти с радиация върху бедни афро-американци с ракови заболявания. Жертвите са били информирани, че „ще получат лечение“, но без уточнението, че „лечението“ ще е от Пентагона – чрез изучаване на високите нива радиоактивно облъчване върху тялото. За да не могат пациентите да потърсят сметка от властите, декларацията за съгласие на това „лечение“ е подписвана и от двете страни само с инициали, които практически нямат никаква стойност в съда.

11. Операция „Среднощен климакс“
Тази операция е проведена в Ню Йорк и Сан Франциско, по-точно в солидни сгради, специално построени, за да може в тях да бъдат изследвани въздействията на ЛСД върху нищо неподозиращи индивиди. За да подмамят хората там, от ЦРУ са превърнали тези къщи в… публични домове. Проститутки, наети от ЦРУ (да, имало е такава практика), са водели „клиентите“ си във въпросните сгради. Вместо веднага да правят секс с тях, проститутките им давали различни субстанции, най-често ЛСД. Понякога действието на ЛСД е било комбинирано и с употребата на марихуана. Експериментите били наблюдавани зад полицейско огледало – резултатът бил нещо като извратено порнографско шоу на живо.

12. Тестове на радиация върху невинни хора от Тихоокеанските територии
Преди да полетят бомбите за Хирошима и Нагасаки, САЩ провеждат многобройни ядрени тестове в Тихия океан, включително Кесъл Браво. Детонирана над атола Бикини при Маршаловите острови, най-мощната H-бомба, която САЩ са пробвали, отделя толкова радиоактивни частици, че те неизбежно достигат до жителите на съседните острови. Последствията са типичните болести заради радиационно облъчване и появата (за години напред) на бебета с деформации.

13. Тускиги
Признанието на САЩ, че властите умишлено са заразявали гватемалци със сифилис буди асоциации за едно подобно проучване. Между 1932 и 1972 г. учени набират 400 чернокожи наемни селскостопански работници от района на Тускиги, щата Алабама. Целта е наблюдение върху естественото развитие на сифилиса. Но учените никога не са казали на всичките тези мъже, че имат сифилис. Напротив – жертвите са били заблуждавани, че ги лекуват от „лоша кръв“, което е позволило на изследователите продължително да изучават симптомите и последствията от истинската болест.
http://illuminatibg.blogspot.bg/2018/03/13.html    



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 494950
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031